foto drone huis op welkompagina
IMG_20210814_122308_1
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Het Huis

In het ruime en knus ingerichte huis, dat voorzien is van alle comfort, vind je een grote, gezellige keuken/eetkamer.
Je kan uitrusten in de grote salon waar je heel wat gezelschapsspelletjes en boeken kan vinden. Televisie kijken kan je in de TV-salon.
Er zijn 3 badkamers en 3 aparte toiletten. Daarnaast zijn er 7 slaapkamers met airco (6 boven en 1 beneden) waar je kan genieten van een heerlijke nachtrust.

Televisie en wifi zijn aanwezig.

Bovendien is er heel wat baby- en peutermateriaal ter plaatse (bedjes, bad, verzorgingskussen, park en kinderstoelen)

De keuken en eetkamer

Via het met wijnranken overgroeide terras, dat je een prachtig uitzicht biedt op Saint-Matré, kom je de ruime keuken en eetkamer met grote schouw binnen. 

In de open keuken kan je heerlijke maaltijden bereiden om dan samen aan de lange tafel of op een van de terrassen gezellig te eten en te drinken.

De keuken is uitgerust met de nodige keukenapparaten: een elektrisch fornuis en oven (80 cm), een microgolfoven (magnetron), een vaatwasmachine, een combi koelkast/diepvriezer, koffiezetapparaten, een waterkoker, een mixer … Bovendien mag je bij aankomst een gevulde koelkast verwachten met het nodige voor de eerste avond. Zo kan  je rustig je intrek nemen in Monplaisir.


De slaapkamers

Er zijn zeven slaapkamers in het huis: zes op de bovenverdieping en één op de benedenverdieping. Er zijn zes kamers voor twee personen en één kamer voor drie personen. Alle bedden zijn opgemaakt wanneer je aankomt en ook badhanddoeken zijn voorzien.  Handdoeken voor aan het zwembad dienen wel zelf meegebracht te worden.

Ook voor de allerkleinsten staan er op eenvoudige aanvraag drie baby-bedjes (inclusief lakens en handdoeken) klaar.
Zo vertrek je in alle rust naar dromenland…

 

Slaap zacht!

De badkamers

Er zijn drie badkamers in het huis (twee op de bovenverdieping met douche en wastafel en één op de benedenverdieping met ligbad/douche en wastafel). Bovendien zijn er drie aparte toiletten naast de badkamers te vinden.

TV salon

Een knusse TV-hoek met smart TV met Vlaamse zenders en DVD-speler vind je in de kleine salon. Je kan er je eigen Netflix account verbinden.  

Grote salon

In de grote salon kan je een boek lezen in de zetel of een gezelschapsspelletje spelen aan de tafel. Snuister gerust eens in de boeken- en spelletjeskast. Ook heel wat kaarten en toeristische informatie over de streek liggen hier ter beschikking.

De grote salon komt uit op het ‘west-terras’ waar je kan ontbijten of ‘s avonds genieten van een onvergetelijke zonsondergang. 

De kelder

Wanneer je onderaan de inkomtrap de poort binnengaat kom je in de vroegere wijnkelder. Hij is nu ingericht als bergruimte zodat je eventueel meegebrachte fietsen kan binnenzetten of de valiezen en schoenen van het hele gezelschap kan opbergen.

Ook de wasmachine staat daar ter beschikking, net als een extra koelkast. Tafelvoetbal spelen kan er ook.